Prokuplje na dlanu

Друштво

САОПШТЕЊЕ КРИЗНОГ ШТАБА ГРАДА ПРОКУПЉА

Објављено: 22.03.2020 u 16:00 | Аутор: Redakcija 2 коментар(a) САОПШТЕЊЕ КРИЗНОГ ШТАБА ГРАДА ПРОКУПЉА
Одсек за односе са јавношћу Града

Поштовани грађани,

Хране и осталих намирница неопходних за живот има у довољним количинама, имаће их и у наредним данима.

Kризни штаб вас позива да не правите гужве испред трговина и апотека, наредних дана биће организована достава основних животних намирница и лекова на кућне адресе, а телефони кол центра за наручивање биће ускоро објављени путем средстава јавног информисања.

Одсек за односе са јавношћу Града Прокупља

Коментари

22.03.2020 u 22:58 Maxiimus Decimus рече:

A ko nema para da kupi da crkne jeli? Jeste li mislili na ljude koji nemaju .Niste.Kome da se jave?

6 1 Одговори на коментар
22.03.2020 u 21:25 DRAGAN рече:

JA POZIVAM KRIZNI STAB DA ZAMOLI LJUDE DA NEBACAJU DJUBRE CISTECI DVORISTA GDE GOD STIGNU,I DA ROMI NESAKUPLJAJU PO KONTEJNERIMA JER SE BACAJU KORISCENE MASKE I RUKAVICE,DOBRO BI BILO NAPISATI NA TU TEMU NEKI CLANAK.

14 0 Одговори на коментар

Ваш коментар

Пошаљи

Коментари објављени на сајту prokupljenadlanu.rs не одражавају став власника и уредништва, као ни корисника сајта. Ставови објављени у текстовима појединих аутора такође нису нужно ни ставови редакције, тако да не сносимо одговорност за штету насталу другом кориснику или трећој особи због кршења ових Услова и правила коментарисања.

Строго су забрањени: говор мржње, увреде на националној, расној или полној основи и псовке, директне претње другим корисницима, ауторима новинарског текста и/или члановима редакције, постављање садржаја и линкова порнографског, политички екстремног, увредљивог садржаја, оглашавање и постављање линкова чија сврха није давање додатаних информација везаних за текст.

Строго је забрањено и лажно представљање, тј. остављање лажних података у пољима за слање коментара. Коментари који су написани великим словима неће бити одобрени.

Редакција сајта задржава право да не одобри коментаре који не поштују горе наведене услове.

Пријавите комунални проблем
ЈКП "Hammeum" Прокупље