Prokuplje na dlanu

Korisne informacije

СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА У ТОПЛИЧКОМ ОКРУГУ

  • Cutura
  • Hameum
  • Bellavita
  • Toplica gradnja
  • Vip


Објављено: 02.12.2019 u 10:40 | Аутор: 7 коментар(a) СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА У ТОПЛИЧКОМ ОКРУГУ
Прокупље на длану

Стање на путевима у топличком округу - преносимо информације Ауто-Мото Савеза Србије

Поштовани читаоци, преносимо информације о стању на путевима у топличком округу на дан 02.12.2019. године

Информишите се пре путовања!


Мерћез-Луковска бања, Опис пута

Детаљи:
Пут од Мерћеза ка Луковској бањи, (држ. пут 2. Б реда број 414 ) асфаалтиран је само до Луковске бање, остала деоница је макадамски пут.

НР Дољевац
Детаљи:
На наплатној станици ДОЉЕВАЦ, на ауто-путу Е-75 за наплату путарине, смер Лесковац-Београд, за наплату путарине:

У смеру ка Лесковцу - нема задржавања.

У смеру ка Нишу - нема задржавања.

Учесници у саобраћају ће путем портала на аутопутевима бити редовно обавештени о евентуалним задржавањима на наплатним станицама, прекидима саобраћаја, стању коловоза, временским приликама и другим неопходним информацијама.
Из првца Београда ка Лесковцу нема задржавања.

Сви канали за наплату путарине су у функцији. Апел из Сектора за наплату путарине ЈП Путеви Србије припремите тачан износ за путарину како би се убрзао процес наплате.

НР Брестовац

Детаљи:
На наплатној станици Брестовац, на ауто-путу Е-75 за наплату путарине:

У смеру ка Лесковцу - НЕМА ЗАДРЖАВАЊА.

У смеру ка Нишу - НЕМА ЗАДРЖАВАЊА.

Крушевац, забрана теретним моторним возилима укупне масе преко 10т.
Детаљи:
Забрана се односи на теретна возила највеће дозвољене масе преко 10т на комплетној територији града Крушевца осим у улицама: Источна обилазница, Видовданска (од Источне обилазнице до Булевара Николе Пашића), Булевар Николе Пашића, Кнеза Милоша (од Булевара Николе Пашића до Бруски пут) и Бруски пут (од Кнеза Милоша према Брусу)

- траса државног пута 1. Б реда бр. 38 и осим у Улици Железничкој (са прилазом из Улице Јасички пут) у делу од Улице Бивољске до Улице Дринске, као и у свим улицама између железничке пруге и трасе државног пута 1. Б реда бр. 23. Одређен је обавезан смер скретања у лево за теретна возила највеће дозвољене масе преко 10т из Улице Гаврила Принципа према Улици Кнеза Милоша, гледано од Улице Текеришке, као и обавезан смер скретања у десно за сва теретна возила из Улице Слатинске према Улици Стојана Новаковића, гледано од Улице Косовске и обавезан смер скретања у лево из Улице Милтијадиса Маргаритиса према Улици Слатинској.

Ова забрана не односи се на теретна возила предузећа коме је поверено комунално одржавање (изношење смећа, прање улица, одржавање водовода и канализације, производња и снабдевање паром, јавне расвете, зеленила, одржавање улица, путева) као и возила за превоз хлеба - возила морају бити обележена ознаком предузећа.

Кретање теретних возила на основу одобрења Одељења за стамбено-комуналне и имовинско-правне послове Градске управе града Крушевца врши се у времену од 16,00-6,30 часова, осим теретних возила која се користе приликом извођења грађевинских радова које се врши у времену од 00,00 до 24,00 часова.

Извор
Градска управа града Крушевца
Одељење за стамбено-комуналне и имовинске послеве

НР Дољевац - радови на изградњи наплатне станице
Детаљи:
Због радова на изградњи наплатних станица у склопу аутопуту Е/75 Ниш-Прешево, од суботе 15. јуна привремено ће бити затворене петље Дољевац село и Бујановац север.Радови ће бити обележени одговарајућом саобраћајном сигнализацијом.

НР Лесковац - југ
Детаљи:
На наплатној станици Лесковац југ, на ауто-путу Е-75 за наплату путарине:

У смеру ка Лесковцу - Нема задржавања.

У смеру ка Нишу - Нема задржавања.

Извор,
ЈП Путеви Србије

НР Лесковац - север центар
Детаљи:
На наплатној станици Лесковац - центар, на ауто-путу Е-75 за наплату путарине:

У смеру ка Лесковцу - Нема задржавања.

У смеру ка Нишу - Нема задржавања.

Извор,
ЈП Путеви Србије

Радови на изградњи бочне наплатне станице Ниш-север
Детаљи:
До 31.12.2019.године, изводи ће се радови на изградњи бочне наплатне станице Ниш-север, на делу државног пута 2. А реда број 158. Саобраћај ће се на овом делу пута одвија двосмерно на левој коловозној траци, у дужини од 200 метара. Радови ће бити обележени адекватном саобраћајном опремом и сигнализацијом.

Извор
ЈП Путеви Србије

Блаце-Белољин
Детаљи:
До 31.12.2019. године, од 07.00 до 17.00 часова, на државном путу 1. Б реда број 38, деоница Блаце – Белољин (3км од Блаца ка Белољину), изводиће се радови на ургентном одржавању хабајућег слоја коловоза, сваког радног дана осим недеље. Саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила.
Алтернативни путни правац је деоница Блаце – Куршумлија из правца Блаца, а из правца Белољина према Блацу је општински пут, доница Туларе – Суви до – Стубал – Блаце.


Обустава саобраћаја на држ.путу 2. А реда, Куршумлија - Мерћез
Детаљи:
До 06.12.2019. године, на снази ће бити обустава саобраћаја на државном путу 2. А реда број 212, на деоници Куршумлија – Мерћез (улица Топличка на излазу из Куршумлије према Мерћезу), због радова на реконструкцији плочастог пропуста. Током извођења радова, саобраћај ће бити преусмерен кроз следеће улице: Михајла Пупина, Доситеја Обрадовића, Бранка Радичевића и Стевана Биничког.

Извор
ЈП Путеви Србије

Ауто-пут Ниш-Лесковац, радови између Мерошине и Дољевца
Детаљи:
Од 04.11.2019.године, због радова на делу ауто-пута Ниш – Лесковац (држ. пута 1. А реда број 1), између петљи „Мерошина“ и „Дољевац“ саобраћај ће се на деоници где се изводе радови на попоравци коловоза одвијати двосмерно коловозном траком у смеру ка Лесковцу из правца Ниша.

Планирани рок за завршетка радова је 31.12.2019. године.

Извор
ЈП Путеви Србије

Обустава саобраћаја на петљи Ниш исток
Детаљи:
Од 26.11.2019. године до 31.12.2019. године, на снази ће бити обустава саобраћаја због изградње бочне наплатне станице Ниш исток, на делу државног пута И А реда број 4, на петљи Ниш исток.
Алтернативни путни правци:
ка насељеним местима Горњи и Доњи Матејевац је преко петље Малча и даље државним путем 1. Б реда број 35.
Источном делу града Ниша приступ је из смера Београда омогућен преко петље Ниш север, а из смерqа Пирота на петљи Малча.

Извор:
ЈП Путеви Србије


Напомињемо још једном да су информације преузете са сајта Ауто-Мото Савеза Србије.

За све додатне и остале информације посетите линк

http://www.amss.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=511&Itemid=210
Коментари

02.12.2019 u 14:12 Ivan рече:

Zapelo je kod teta Zoke! Polako izbori su na proleće i to će da bude fešta pred izbore..... Ne može sve u 2019,pa da nemaju materijal za predizbornu kampanju koja nije ni prestajala! Inače to sve govori koliko je načelnik Topličkog okruga zainteresovan !!!!

5 0 Одговори на коментар
02.12.2019 u 12:57 neko рече:

na putu iz prokuplja do merosine i nisa vam netrebaju ni kisa,sneg,poledica itd...dovoljne su rupe koje ima na putu i sve vam je jasno

11 0 Одговори на коментар
02.12.2019 u 11:38 Goosty рече:

Kad smo kod saobraćaja, uvesti obavezu da se na svako vozilo montiraju nezaslepljujuća svetla!! LED

5 1 Одговори на коментар
02.12.2019 u 11:14 milan рече:

Merosina-Prokuplje sramota od puta a hvale se rezultatima.

14 0 Одговори на коментар
02.12.2019 u 11:04 Vozac рече:

I kisa,i sneg,i sunce tu je uvek otezano,mislim na relaciju Prokuplje -Merosina!

8 0 Одговори на коментар
02.12.2019 u 10:55 Miki рече:

Gradi se, dobro je. Ali vreme je da urade onu deonicu od Prokuplja prema Nisu.Izgubicemo uskoro tockove, magistrala iz 19 veka.

14 0
02.12.2019 u 11:10 Nebojša рече:

Predlažem redakciji da napiše jedan članak o katastrofalnom stanju puta od Prokuplja do Merošine. Put ovog reda i sa ovolikom frekvencijom u saobraćaju a u ovakvom stanju. Mnogo se toga asfaltira u Srbiji a ovaj put nikako da dođe na red. Gde li je zapelo? Istražite malo ovu temu. Zbog svih nas. Hvala

15 0
Одговори на коментар

Ваш коментар

Пошаљи

Коментари објављени на сајту prokupljenadlanu.rs не одражавају став власника и уредништва, као ни корисника сајта. Ставови објављени у текстовима појединих аутора такође нису нужно ни ставови редакције, тако да не сносимо одговорност за штету насталу другом кориснику или трећој особи због кршења ових Услова и правила коментарисања.

Строго су забрањени: говор мржње, увреде на националној, расној или полној основи и псовке, директне претње другим корисницима, ауторима новинарског текста и/или члановима редакције, постављање садржаја и линкова порнографског, политички екстремног, увредљивог садржаја, оглашавање и постављање линкова чија сврха није давање додатаних информација везаних за текст.

Строго је забрањено и лажно представљање, тј. остављање лажних података у пољима за слање коментара. Коментари који су написани великим словима неће бити одобрени.

Редакција сајта задржава право да не одобри коментаре који не поштују горе наведене услове.


Анкета

Да ли сте за забрану пушења у угоститељским објектима?


Контакт

+381 69 75 53 12

urednistvo@prokupljenadlanu.rs

Пошаљи